Gels

Γιατί gel αφού μου αρέσουν τα ροφήματά σας;
Πιστεύουμε ότι το GEL 100 είναι ένας απλός τρόπος να έχουμε μαζί μας λίγη ενέργεια κατά την διάρκεια του τρεξίματος, της ποδηλασίας ή οποιασδήποτε άλλης δραστηριότητας. Οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να έχουμε πρόχειρη μια φιάλη μίγματος Maurten Drink κάθε 15 λεπτά – αλλά μπορούμε άνετα να έχουμε μαζί μας μια χούφτα gels κατά το τρέξιμο ή την ποδηλασία.
Σε τι διαφέρουν τα Maurten gels;
Από τεχνικής άποψης, τα παραδοσιακά “gels” είναι νερό και υδατάνθρακες που απλά αναμιγνύονται σε σιρόπια, ενώ συχνά περιέχουν πρόσθετες γεύσεις και συντηρητικά. Το δικό μας GEL είναι εντελώς διαφορετικό. Είναι ένα hydrogel – μια πηγή βιοπολυμερών εμπλουτισμένη με ένα μοναδικό μίγμα φρουκτόζης και γλυκόζης (αναλογία 0.8:1) που επιτρέπει την πρόσληψη έως και 100g υδατανθράκων ανά ώρα.
Πώς λειτουργούν τα gels της Maurten;
Αξιοποιώντας την τεχνολογία Hydrogel που διαθέτουμε, δημιουργήσαμε μια μήτρα βιοπολυμερών, αρκετά πυκνή ώστε να ενθυλακώνει τόσο την καφεΐνη όσο και το μείγμα υδατανθράκων. Βασίζεται στο ίδιο concept με τα ροφήματά μας, όπου η τεχνολογία υδρογέλης επιτρέπει την ομαλή μεταφορά υδατανθράκων.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ GELS;

Μπορώ να συνδυάσω τα gels με τα drink mixes;
Χρησιμοποίησε τα gels μόνα τους κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων μικρότερης διάρκειας ή συνδύασέ τα με άλλα προϊόντα Maurten για να διασφαλίσεις ότι έχεις αρκετούς υδατάνθρακες σε όλη τη διάρκεια της προπόνησής σου.
Πρέπει να πίνω νερό μαζί με το gel;
Δεν είναι απαραίτητο. Σε αντίθεση με άλλα gels στην αγορά, δεν χρειάζεται να πίνεις νερό για να ξεπλύνεις το προϊόν. Ωστόσο, η ενυδάτωση είναι σημαντική και η κατανάλωση καθαρού νερού δεν θα επηρεάσει την αποτελεσματικότητα της υδρογέλης.
Η συμβουλή μας: Πιες σύμφωνα με τη δίψα σου.
Τι είναι το GEL 100 CAF 100;
Το GEL 100 CAF 100 είναι ένα νέο αθλητικό συμπλήρωμα ενέργειας με τεχνολογία Hydrogel και καφεΐνη. Περιέχει 100mg καφεΐνης - αυτό ισοδυναμεί με 1,5 espresso - ή ένα φλιτζάνι καφέ φίλτρου. Αυτό είναι πολύ σε σύγκριση με πολλά από τα παραδοσιακά gel εκεί έξω. Παρέχει 25g υδατανθράκων μέσω ενός μοναδικού μείγματος φρουκτόζης και γλυκόζης (αναλογία 0,8:1) και διαθέτει υψηλή αναλογία βάρους προς ενέργεια. Όπως όλα τα προϊόντα μας, δεν περιέχει πρόσθετα αρώματα, συντηρητικά ή χρωστικές.
Πώς θα βοηθούσε η καφεΐνη την επίδοσή μου;
Η καφεΐνη έχει αποδειχθεί ότι προάγει την εγρήγορση και μειώνει την αντιληπτή προσπάθεια. Αυτές είναι ιδιότητες που μπορούν να είναι ευεργετικές στην αθλητική επίδοση. Αλλά δεν βελτιώνει την επίδοση: μειώνει την κόπωση και την πτώση της επίδοσης που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.
Πώς χρησιμοποιούνται τα προϊόντα καφεΐνης;
Η ανάπτυξη μιας διατροφικής στρατηγικής για αγώνες ή βασικές προπονήσεις είναι πολύπλοκη. Ο ρυθμός απορρόφησης καφεΐνης και μεταβολισμού ποικίλλει μεταξύ των ατόμων. Υπάρχουν δύο βασικοί παράγοντες που είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη: 1) το σωματικό σου βάρος και 2) εάν είσαι συνηθισμένος στην καφεΐνη. Η επιστήμη προτείνει την πρόσληψη 3mg καφεΐνης ανά κιλό σωματικής μάζας, για να βοηθήσει την επίδοση. Όμως, είναι άκρως υποκειμενικό. Έχουμε αναπτύξει ορισμένες γενικές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του GEL 100 CAF 100, με βάση τα δικά μας ευρήματα και την επιστημονική βιβλιογραφία.
0
    Καλάθι
    το καλάθι είναι άδειοεπιστροφή