Maurten FAQs

Γιατί να χρησιμοποιήσω τα αθλητικά συμπληρώματα ενέργειας της Maurten;
Η τεχνολογία υδρογέλης εσωκλείει στο περίβλημά της υψηλές συγκεντρώσεις υδατανθράκων για ενίσχυση ενέργειας κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Χρησιμοποιούμε μόνο βαθμονομημένα συστατικά τροφίμων και δεν βάζουμε καθόλου προσθήκες γεύσης, χρωστικές ή συντηρητικά. Τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από τα απολύτως απαραίτητα.
Ποια συστατικά περιέχουν τα αθλητικά συμπληρώματα ενέργειας;
Τα προϊόντα περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά – όλα αναγνωρισμένα και βαθμονομημένα. Τα μίγματα ροφημάτων μας περιέχουν μαλτοδεξτρίνη, φρουκτόζη, πηκτίνη, αλγινικό νάτριο και χλωριούχο νάτριο (αλάτι). Το Gel 100 περιέχει νερό, γλυκόζη, φρουκτόζη, ανθρακικό ασβέστιο, γλυκονικό οξύ και αλγινικό νάτριο. Ανακάλυψε περισσότερα στη σελίδα μας Innovation.
Είναι τα προϊόντα ασφαλή προς χρήση;
Ναι, από κάθε παρτίδα λαμβάνονται, και θα λαμβάνονται, δείγματα που αποστέλλονται για έλεγχο από ανεξάρτητα εργαστήρια τρίτων. Όλοι οι προμηθευτές της Maurten είναι πιστοποιημένοι κατά το διεθνές πρότυπο FSSC 22000.
Τα προϊόντα σας είναι μόνο για κορυφαίους αθλητές;
Όχι, τα προϊόντα είναι για όλους – από κορυφαίους αθλητές μέχρι ερασιτέχνες.
Τα προϊόντα είναι χωρίς γλουτένη;
Ναι.
Όλα τα προϊόντα της Maurten παρασκευάζονται από συστατικά που είναι πιστοποιημένα ως απαλλαγμένα από γλουτένη και άλλα κοινά αλλεργιογόνα. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας επιθεωρούνται τακτικά από την FDA καθώς και από την Fødevarestyrelsen (DK) και τη Livsmedelsverket (SWE).
Σχετικά με τη γεύση
Τα προϊόντα της Maurten έχουν σχεδιαστεί να έχουν ελάχιστη έως καθόλου γεύση και άρωμα. Συνθετικές αρωματικές ουσίες και χρωστικές συχνά χρησιμοποιούνται για να επικαλύψουν δυσάρεστα προϊόντα.

Οι αθλητές θα μπορούν να εντοπίσουν τη γλυκύτητα της γλυκόζης και της φρουκτόζης στα προϊόντα Maurten. Αν θέλεις να προσθέσεις τη δική σου φυσική γευστική ουσία, μην χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν με υψηλή οξύτητα. Αυτό θα επενέβαινε στη δομή του Hydrogel, και κατά συνέπεια τον αρχικό σκοπό του προϊόντος.

Να θυμάσαι, η προσθήκη γεύσεων δεν θα βοηθήσει στις επιδόσεις σου.
Σε πόση ώρα δρουν τα προϊόντα Maurten;
Η πρόσληψη των υδατανθράκων θα πραγματοποιηθεί αισθητά μέσα σε 15-20 λεπτά από την κατανάλωση του Drink Mix ή του Gel. H μέγιστη πρόσληψη (μέγιστη συγκέντρωση γλυκόζης στο αίμα) θα επιτευχθεί περίπου στα 30-45 λεπτά, και οι περισσότεροι από τους υδατάνθρακες θα απορροφηθούν εντός 60-75 λεπτών μετά την κατανάλωση.

Η αποτελεσματικότητα του Maurten Drink Mix βασίζεται σε μια χημική αντίδραση που λαμβάνει χώρα στο στομάχι μεταξύ του ευαίσθητου στο pH Drink Mix και του όξινου περιβάλλοντος του στομάχου. Επομένως, όλοι οι παράγοντες που μεταβάλλουν το pH στο στομάχι μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση (π.χ. κατανάλωση άλλων προϊόντων).

Ένας παράγοντας που μπορεί να διαταράξει το σχηματισμό υδρογέλης είναι η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού (pH 6 – 7) πριν από το Maurten. Αυτό σημαίνει πως το πολύ νερό μπορεί θεωρητικά να αραιώσει το γαστρικό οξύ.
Πώς επηρεάζουν τα Maurten την υγεία των δοντιών;
Τα περισσότερα συμπληρώματα ενέργειας στην αγορά περιέχουν οξέα και τεχνητές γεύσεις. Το υπερβολικό οξύ μπορεί να αποβεί βλαβερό για τη στοματική υγεία. Η κακή στοματική υγεία μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή και να επηρεάσει την επίδοσή σου. Όλα τα προϊόντα Maurten παρασκευάζονται με φυσικά συστατικά και κοντά σε ουδέτερο pH, που έχει μικρότερη επίδραση στη στοματική υγεία. Οι υδατάνθρακες εσωκλείονται στο Hydrogel, επομένως υπάρχει μια ελάχιστη αλληλεπίδραση με τα δόντια.
0
    Καλάθι
    το καλάθι είναι άδειοεπιστροφή